• Byggmann

OM OSS

Svela Tømrertjenester AS

Svela Tømrertjenester er ett firma med 16 års erfaring, vi utfører det meste innen trekonstruksjon alt fra små til store prosjekter

Vi bestreber oss alltid på å være konkurransedyktige på både pris og kvalitet i alt arbeid vi utfører.

Vi gir også en garanti på både produkt og utført arbeid.

Målet er å kunne gi deg akkurat det du vil ha og at du skal være en tilfreds kunde.

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.